Werkplekbeheer

Naast onze Werkplek als een service, waarbij je een vast bedrag per werkplek betaald, bieden wij ook andere mogelijkheden tot samenwerking aan.

Strippenkaart

Bij een strippenkaart koop je vooraf 32 uur in. Wij rekenen het verbruik af in blokken van 15 minuten. Zodra de kaart vol is kun je weer een nieuwe afnemen. Ook bieden wij hierbij de mogelijkheid om vast periodiek onderhoud, bijvoorbeeld 2 uur per week, uit te voeren. Door te kiezen voor periodiek onderhoud zijn wij goed op te hoogte van je IT omgeving en kunnen de kwaliteit daarvan dan waarborgen. Daarom bieden wij klanten met periodiek onderhoud een beter Service Level Agreement (SLA) met sneller reactietijden bij problemen.

Project basis

Voor duidelijk gedefinieerde projecten kunnen wij een vaste prijs afgeven. Je weet dan vooraf precies waar je aan toe bent. Ook buiten de reguliere kantoortijden voeren wij de gewenste werkzaamheden graag voor je uit op projectbasis.

Losse uren

Voor losse werkzaamheden is het ook mogelijk ons in te huren op uur basis. Het uurtarief is dan wel minder voordelig in vergelijking met een strippenkaart.