Werkplek als een service

Niets is vervelender als achteraf geconfronteerd worden met onduidelijke facturen en vage omschrijvingen van geleverd werk. Met de "Werkplek als een service" is dit volledig verleden tijd. Voor een vast bedrag per maand leveren wij een bewezen omgeving, inclusief alle hardware, uitgebreide standaard software en volledige ondersteuning. Niet alleen zorgen we dat je omgeving snel en stabiel is, tevens zijn alle updates (inclusief branche software) en overige ondersteuning hierbij inbegrepen.

Vanzelfsprekend wordt jouw omgeving regelmatig gecontroleerd op veiligheid, actualiteit en gebruikersvriendelijkheid. Naast het beheer van jouw IT omgeving, kun je met WireITup als partner rekenen op één aanspreekpunt voor al je IT-gerelateerde vragen.

Wat verstaat WireITup onder een werkplek?

Onder een werkplek verstaan we de ICT middelen die nodig zijn voor jouw medewerkers om ze efficiënt hun werk te kunnen laten uitvoeren. Iemand die veel onderweg is stelt nu eenmaal andere eisen aan zijn werkplek dan iemand die de hele dag op kantoor zit. Standaard bestaat de werkplek uit een compleet workstation, laptop of thin cliënt. Uiteraard is elke werkplek standaard voorzien van uitgebreide software zoals Microsoft Office Professional inclusief Outlook en toegang tot een gedeelde server en Exchange.

Veilig en up-to-date

Wij stellen hoge eisen aan onze hardware en daarom gebruiken wij alleen merken als HP, Intel en Juniper. Ook op het gebied van software nemen we enkel genoegen met het beste; wij werken alleen met bewezen software als Microsoft Windows met Office, en Windows Server met Exchange en Outlook. Met deze combinatie maak je altijd gebruik van recente hardware en ben je voorzien van up-to-date software om veilig te kunnen werken. Het resultaat? Een snelle en stabiele IT-omgeving waar je op kunt bouwen.

Werkplek op maat

Wil je maximaal rendement uit jouw IT-omgeving halen? Dat kan met de inrichting van diverse soorten werkplekken die specifiek voor jouw medewerkers zijn geselecteerd. Een passende werkplek wordt mede bepaald door de geschiktheid voor zware applicaties, extra veiligheid en de mogelijkheid tot "Het Nieuwe Werken". Bekijk de diverse werkplekken en hun voordelen in het overzicht. Wij nodigen je graag uit op ons kantoor voor een uitgebreide demonstratie.

Naast Werkplek als een service bieden wij ook samenwerking aan op basis van een strippenkaart, op projectbasis of met losse uren.