Verantwoord ondernemen

Bij WireITup hechten we veel waarde aan duurzaam en bewust ondernemen. Zo wordt al het afval gescheiden afgevoerd en sponsoren wij diverse initiatieven in de Zaanstreek. Mocht je als verenging of stichting in de Zaanstreek ook gesponsord willen worden, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Duurzaam

Stichting AAP: Heb je lege toner- of inktcartridges uit een printer, kopieerapparaat of fax van de merken HP Canon, Lexmark, Dell, Brother, Panasonic of Samsung (andere merken hebben geen waarde)? Daarmee kun je het werk van AAP steunen. Je kunt deze altijd bij ons inleveren, of door ons laten ophalen, mits dit in de Zaanstreek is.

Fortuna Wormerveer: Al vele jaren verzamelt Fortuna oud-papier in de Zaanstreek en Wormerland. Vele vrijwilligers zijn dagelijks op pad deze klus te klaren. Al ons karton en oud-papier leveren wij in bij Fortuna. In 2011 heeft dit er voor gezorgd dat er in totaal 1.383.170 kilo aan papier is ingezameld dat staat voor niet minder dan € 62.242,65 bruto.

Sponsoring

Lycurgus: Atletiek- en Recreatiesportvereniging Lycurgus uit Krommenie is een van de grootste verenigingen van Nederland. De vereniging beschikt over een trainings- en wedstrijdaccommodatie. De onderdelen van de atletieksport (springen, lopen, werpen) worden begeleid door deskundige trainers. Voor Lycurgus sponsort WireITup de hosting van hun website en database-applicatie.

Sportvereniging Spartanen: In 2012 ontstaan uit een samenvoeging van handbalvereniging Spartanen en voetbalvereniging Spartanen. Voor de Spartanen verzorgt WireITup de hosting van de website. Daarnaast is WireITup kledingsponsor van het dames 1 handbalteam.

De Peutersoos: De Peutersoos is een vereniging in Zaandam waar peuters dagelijks terecht kunnen om door middel van spel en contact met leeftijdgenootjes hun ontwikkeling te bevorderen. Bijkomend doel is om de instroming naar de basisschool te bevorderen. WireITup verzorgt de hosting en heeft de website ontwikkeld.

Timmerproject Guatemala: Stichting Timmerproject (Proyecto de Carpintería) Guatemala biedt kansarme kinderen en jongeren creatieve vorming en voorbereiding op vakonderwijs. Onze missie is het verzorgen van timmer- en handvaardigheidsonderwijs in Guatemala aan kinderen, jongeren (en ouderen) die door economische omstandigheden beperkt zijn in het volgen van onderwijs. WireITup verzorgt de e-mail en hosting voor de stichting.

Maatschappelijk

ECABO erkend leerbedrijf: Als ECABO erkend leerbedrijf investeren we in de nieuwe generatie. Door het leveren van ICT stageplaatsen helpen we jongeren bij het vinden van aansluiting tussen opleiding en de wensen van hun toekomstige werkgever. WireITup staat voor kennis en passie, met deze waardes helpen we jongeren om zo goed mogelijk voorbereid te zijn voor de werkzaamheden van de toekomst.

Kenteq erkend leerbedrijf: WireITup is tevens een erkend leerbedrijf volgens de Kenteq normen. Hierdoor creëren we een plaats om leergierige en gemotiveerde arbeidskrachten in huis te halen. Zo proberen we enthousiaste en talentvolle jongeren te behouden voor de branche en ze de kans te geven om werkervaring op te doen. We zorgen er ook voor dat deze jongeren zo goed mogelijk zijn voorbereid op de praktijk.