Referenties

Wij werken al sinds onze oprichting in 2000 vol plezier en enthousiasme aan het optimaliseren van IT van onze klanten. Inmiddels behoort een groot aantal bedrijven in de Zaanstreek tot onze trotse klantenkring. Bekijk hieronder enkele referenties op het gebied van netwerk- en systeembeheer, hosting en consultancy of bekijk onze awards.

Netwerk- en systeembeheer

Enkele jaren geleden hebben wij gekozen voor de ‘switch’ naar WireITup als allround IT-partner. Niet alleen voor dienstverlening en assistentie, maar ook als bieder van infrastructurele oplossingen. Dit jonge en enthousiaste team, dat ooit voor ons in nood buiten kantooruren bereikbaar bleek, neemt de druk op ICT-gebied volledig weg en denkt bovendien actief mee over de ontwikkelingen voor onze nabije toekomst. Edwin van Dungen, EBRO VALVES B.V. Zaandam
Sinds 2003 zijn de mannen van WireITup onze vaste systeembeheerders. Wij hechten als bedrijf veel waarde aan snelle, vriendelijke service en hoge kwaliteit en dat krijg je bij WireITup! Voor een vast bedrag per maand zijn we altijd verzekerd van de nieuwste software en onbeperkte ondersteuning. Binnen ons bedrijf werken er een aantal collega’s regelmatig buiten kantoor, maar we kunnen overal gemakkelijk inloggen op onze werkplek. Een prettige partner om mee samen te werken! Leonie Stadt , De Koger BV Koog aan de Zaan
Sinds een paar jaar zijn wij een tevreden klant bij WireITup. Het is een team dat zich inleeft in ons bedrijf, anticipeert op behoeftes en direct hulp biedt als dat nodig is. Stress met computers hebben wij niet meer! Wendy de Graan, assistente Huisartsenpraktijk Wormerveer
Vanaf onze eerste computer in 1995 (reeds lang voordat WireITup werd opgestart) zijn wij geadviseerd en geholpen door dhr. Jeffrey Barendse, tot en met de uitbouw van ons huidige netwerk. Ook het upgraden naar bijvoorbeeld zwaardere netwerk servers, gebeurt altijd met een fantastische ondersteuning. Wij hebben zelf geen omkijken naar het functioneren van onze kassa’s, werkplekken, gedeelde documenten en e-mail. Ook buiten reguliere kantoortijden zijn ze beschikbaar voor snelle ondersteuning bij problemen. Wij zijn zeer tevreden met de service van WireITup. Hans Zonjee, vennoot en managing director Juwelier Paul Zonjee

ARBO West: ARBO West heeft gekozen voor onze fixed prijs oplossing waardoor ze verzekerd zijn van de nieuwste software, hardware en ondersteuning voor een vaste prijs in de maand. De omgeving bestaat uit twee servers en totaal 15 werkplekken met office 365 en mogelijkheid tot thuiswerken.

Conijn Metaalbewerking: Conijn Metaalbewerking bestaat al sinds 1961. In de begin dagen stond het bekend als een "dorpssmid" maar dan meer gericht op het bedrijfsleven. Al meer dan 10 jaar verzorgen wij het systeem en netwerkbeheer voor Conijn en dragen wij zorg voor meerdere Autocad en Inventor teken werkplekken en voor de server, backup, email en administratie PC’s.

Havelaar verpakkingen: Voor Havelaar verpakkingen doen wij al jaren het systeem- en netwerkbeheer. Hun omgeving bestaat o.a. uit 25 werkplekken, thuis werkers, een complexe database applicatie met server voor het beheren van hun magazijn, Windows Small Business server en een Windows Terminal server.

Waboplast: Waboplast heeft een uitgebreid CNC machinepark met voor elke CNC machine een eigen werkplek en specialistische software voor de aansturing van de CNC machines. Daarnaast verzorgen wij al meer dan een decennium de kantoor automatisering voor Waboplast waarbij wij zorg dragen voor het werken van de email, administratie software, server, backup en teken applicaties.

Hosting

Wij werken inmiddels ruim vijf jaar met WireITup en hosten er onze grootste websites zowel binnen als buiten Nederland. Het mooie van WireITup is dat ze interesse hebben in je product en dat je ze altijd kunt bereiken wanneer dit nodig is. Ze staan altijd open om met je mee te denken of dingen uit te zoeken om alles zoveel mogelijk te optimaliseren. Wij zijn al ruim vijf jaar dik tevreden. Gerco de Jong, Sanoma

Grasscity.com: Voor Grasscity verzorgen wij een totaal pakket aan diensten om deze site 24 uur per dag online te houden. Deze site heeft honderdduizend bezoekers per maand en bestaat uit een customized Magento Enterprise omgeving en forum software. Samen met de engineers van Grasscity is de omgeving geconfigureerd en getuned en bestaat o.a. uit MySQL, Varnish, Apache, Linux, anycast DNS en CentOS.

Zomoto.nl: Zomoto heeft momenteel 300.000 bezoekers per maand. WireITup zorgt voor de connectiviteit, firewall, loadbalancing, monitoring, virtuele servers en onderhoudt de hardware. We zijn 24 uur per dag bereikbaar voor Zomoto voor vragen en technische ondersteuning.

Consultancy

Mansystems: Consultants van WireITup zijn diverse malen toegevoegd aan escalatieteams bij problemen met de helpdesk applicatie-infrastructuur. Onder andere voor Essent en @Home zijn diverse testscenario's en stresstesten ontwikkeld en uitgevoerd om de stabiliteit van de omgeving te testen.

Wij zijn erg tevreden over hoe WireITup heeft geacteerd: netjes, flexibel en professioneel Mansystems

AMC: Het Academisch Medisch Centrum verwerkt medische beelden (DICOM). Dankzij nieuwe technieken is het mogelijk om deze automatisch te analyseren. Voor het verwerken van medische beelden en het doorsturen daarvan naar bekijkstations is een framework ontwikkeld door dr. J.G. Snel. Op basis hiervan is een nieuw gedistribueerd framework ontwikkeld door een consultant van WireITup.

BP: Bij British Petroleum draait alles om transport. In de Benelux maakt de BP gebruik van geavanceerde boordcomputers in de tankauto´s. Deze computers staan in verbinding met het centrale netwerk, zodat de planners en het management direct inzicht hebben in de status van de tankauto’s. Voor de tankauto´s in de Benelux heeft WireITup de benodigde apparatuur geadviseerd en geleverd.

HvA: De Hogeschool van Amsterdam geeft praktijkgericht onderwijs dat studenten voorbereidt op de snel veranderende technologische maatschappij. De HvA heeft niet alle expertise in huis. Daarom hebben zij ervoor gekozen om de vakken ‘requirements engineering’ en ‘software maintenance’ te laten doceren door WireITup.

Interparts: De Interparts groep is de fabrikant van APEX verlagingssystemen en importeur van enkele vooraanstaande leveranciers van auto-onderdelen. WireITup voert in opdracht van Interparts diverse werkzaamheden uit aan de websites en webapplicaties van Apex, Pewag en Sparco.

Awards

Het Financieele Dagblad: In 2009 bereikten WireITup de top 3 van FD Gazellen Awards onder IT dienstverleners in Noord-Holland. Het Financieele Dagblad rijkt de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland.