Performance monitoring & response

Onze tools houden uw website 24 uur per dag in de gaten. Wij stellen diverse ‘triggers’ in, een soort signalen, die de belangrijkste subsystemen - CPU, harddisk, geheugen en netwerk -monitoren die automatisch een bericht sturen als een van deze triggers worden geraakt. Je website wordt bovendien vanaf bijna 100 verschillende locaties over de hele wereld gemonitord. Is je website niet bereikbaar of presteert deze onvoldoende? Dan volgt er onmiddellijke een automatische melding en opvolging door onze engineers!

Cloud monitoring

Met de Cloud User Experience Monitor van Nimsoft (voorheen WatchMouse) weet je zeker dat webapplicaties, websites en cloud-diensten grondig wordt getest, vanaf externe locaties en vanuit het perspectief van de gebruiker. Hiermee ben je ervan verzekerd dat bezoekers de best mogelijke gebruikservaring hebben en bewaken wij proactief de performance. Ook krijgt je het inzicht dat nodig is om de gebruikerservaring per geografische locatie te begrijpen en zelfs te optimaliseren.

Software analytics

Met de App Performance Enterprise monitoring van New Relic brengen wij je web applicatie naar een hoger niveau. Deze tool levert bruikbare, real-time business inzichten op uit de miljarden metrics die je software produceert, waaronder de gedrag stromen, mobiele activiteit, eindgebruiker ervaringen en transacties. Van server hardware tot browser metrics en van SQL query tot codelevel. Met New Relic App Performance Enterprise is het optimaliseren en bewaken van de performance van een applicatie nog nooit zo overzichtelijk geweest.

New Relic partner

Als New Relic partner kunnen wij het maximale halen uit deze tool. Van het schrijven van maatwerk monitoring plugins tot het integreren van je code repository zodat duidelijk is wat de impact is van code aanpassingen op de performance voor de eindgebruiker, database, hardware, etc.

Impact van code aanpassingen

De verticale markers geven aan wanneer er een update heeft plaats gevonden in de tijdlijn. Deze updates kunnen worden gepushed vanuit Jira, Git, SVN, enz. maar zijn eventueel ook handmatig aan te maken.

Door updates te markeren heb je direct inzicht wat de performanche impact van een bepaalde update is.

Laadtijd verbeteren

Hierboven een voorbeeld van een Magento webwinkel die problemen had met één van zijn database queries.

Met behulp van New Relic werd snel duidelijk welke query de oorzaak was en hoeveel tijd de query gemiddeld in beslag nam. Na identificatie konden we vrij simpel de query herschrijven en was de bottleneck weg.