Mastermind

In 1937 schreef Napoleon Hill de klassieker "Think and Grow Rich" tot op heden nog steeds een van de best verkochte boeken op gebied van motivatie en zelfontwikkeling. Alhoewel de titel suggereert dat het draait om hoe je rijk wordt, is het veel meer dan dat. Napoleon Hill legt uit hoe de filosofie zoals in het boek beschreven je kan helpen om succesvol te zijn en je doelen te bereiken.

First comes thought; then organization of that thought, into ideas and plans; then transformation of those plans into reality. Napoleon Hill

Een van de principes welke in het boek uitgebreid aan bod komt is Mastermind. Een Mastermind groep is het beste te omschrijven als; "coördinatie van kennis en inspanningen in een geest van harmonie tussen twee of meer personen voor het bereiken van een vastgesteld doel." Door het vormen van een Mastermind heb je dat naast het delen van kennis en resources dat er een spirituele kracht ontstaat welke er voor zorgt dat het doel sneller en efficiĆ«nter bereikt wordt.

Samenwerking

Heb je ook een gedachte omgezet in een idee en uitgewerkt tot een plan en wil je dit graag omzetten in realiteit, maar mis je bepaalde kennis of resources op het gebied van ICT? Neem vrijblijvend contact met ons op en wie weet vormen we binnenkort samen een Mastermind groep!