E-commerce met Magento

Sinds de introductie van Magento in 2008 zijn wij al bezig met het optimaliseren en verbeteren van onze hosting infrastructuur voor e-commerce websites gebaseerd op Magento Community & Enterprise edition. Mede hierdoor kunnen wij een gedegen advies geven over diverse aspecten voor je Magento omgevingen. Voor zowel hosting, optimalisatie, caching, plugins als maatwerk koppelingen met andere software pakketten heeft WireITup de kennis en ervaring in huis.

Koppelingen en Plugins

Iedere webshop heeft tegenwoordig plugins of koppelingen in de vorm van datafeeds, voorraadbeheer, administratiesysteem, logistiek en meer.

Datafeeds

Wij bieden standaard koppelingen aan voor:

 • Beslist.nl
 • Daisycon
 • Google Shopping
 • Ook kunnen wij op basis van je requirements een maatwerk koppeling schrijven.

  Betaling

  Of je klanten nu liever betalen met iDEAL, Creditcard, PayPal, overboeking of achteraf. Wij realiseren de koppeling met de juiste payment providers zodat je klanten niet afhaken in het bestelproces omdat de door hun gewenste betaalmethode niet beschikbaar is!

  Boekhouding

  Speciaal voor Unit4 Multivers hebben wij een eigen koppeling ontwikkeld die er zorg voor draagt dat alle facturen en creditnota’s van Magento in Unit4 terecht komen. Onze gecertificeerde Unit4 Multivers consultants helpen je graag.

  Door onze kennis en ervaring met het ontwikkelen van maatwerk applicaties voor Magento kunnen wij natuurlijk ook andere systemen koppelen met je winkel om de administratieve last te verlichten.

  Hosting

  Een goeie basis begint bij het selecteren van je hosting partij. Wij monteren internetverbindingen tot wel 10Gbit direct af op je server voor een unieke ervaring in snelheid. Ook is je website minder vatbaar voor DDoS aanvallen. Daarnaast beschikt elke fysieke en virtuele server van ons over high end Solid State opslag en de nieuwste hardware. Met deze infrastructuur als basis kan vrij eenvoudig verder gewerkt worden om je Magento website verder te optimaliseren en uit te breiden.

  Full Page Caching

  WireITup heeft een standaard oplossing bedacht voor een volledige integratie van Full Page Caching. Wij zorgen ervoor dat je product, catalogus en CMS pagina’s volledig gecached worden. Hierdoor kan je Magento website maar liefst 2 tot 10 keer zo snel worden. Diverse studies hebben aangetoond dat een site die sneller presteert meer omzet kan genereren. Hieronder enkele uitkomsten:

  Wij bewaken en optimaliseren de performance van al onze Magento omgevingen actief door gebruik te maken van tools als New Relic, WebPagetest en Watchmouse.