IT met kennis & passie

Wat in de jaren ’90 begon met een studie Informatica op een zolderkamertje, resulteerde in het nieuwe millennium in een eigen onderneming. Jeffrey Barendse en Arjan Borst schreven WireITup in 2000 officieel in bij de Kamer van Koophandel. De Internetbubbel was net gebarsten en de markt was flink in beweging. Een flinke uitdaging voor de twee jonge mannen. Maar in een korte tijd wisten zij zich als IT-dienstverlener op de kaart te zetten.

Ontwikkeling richting systeembeheer

In het begin deed het bedrijf alles wat met computers te maken had. Van webdesign tot applicatieontwikkeling, van webwinkels tot gameservers. In de loop der jaren groeide WireITup tot een professionele onderneming met een bewuste focus op systeembeheer voor het MKB en managed hosting. Hiermee dichten we het gat tussen zelfstandig systeembeheer en de grote gevestigde IT partijen. Een slimme zet, al zeggen we het zelf, want hierdoor bereikten wij in 2009 de top 3 van FD Gazellen Awards onder IT dienstverleners in Noord-Holland.

Investering in kennis

Door te blijven investeren in kennis en het bieden van duurzame oplossingen zijn we nu een vooruitdenkende en betrouwbare partner op het gebied van IT. Naast de vele tevreden klanten binnen het MKB waar we het systeembeheer verzorgen, hebben we inmiddels onze eigen datacenter faciliteiten en bieden we onderdak aan grote websites. Hierdoor zijn we in staat om in eigen beheer over de gehele linie IT-diensten aan te bieden.

Specialisaties

Ook al ligt onze focus op het systeembeheer voor het MKB en het leveren van maatwerk voor hostingoplossingen, heeft het team van WireITup uiteenlopende specialisaties. Zo hebben we grote kennis op het gebied van clouddiensten, grid-computing, virtualisatie, softwareapplicaties en databaseontwikkeling. Mede hierdoor worden de specialisten van WireITup regelmatig gevraagd om als consultant op te treden op het gebied van complexe IT-vraagstukken.