Infrastructuur als een service

Een website is je online visitekaartje. Snelheid en continuïteit speelt hierbij een belangrijke rol. WireITup is gespecialiseerd in high end hostingoplossingen voor grote websites met miljoenen bezoekers. Ons serverpark bestaat uit verschillende clusters. In combinatie met load balancing en virtualisatietechnologie zorgen wij er voor dat verkeer verspreit wordt over de verschillende webservers. Hierdoor is je omgeving betrouwbaar, stabiel en schaalbaar.

Betrouwbaar & veilig

Door het gebruik van geavanceerde firewalls zorgen wij er voor dat je website veilig wordt gehost. Backupschema’s worden in overleg gedefinieerd en offline bewaardt op twee locaties. Bovendien zijn ze eventueel apart te downloaden. Doordat wij volledig beheer hebben over je server zorgen wij ervoor dat daemons en besturingssystemen altijd up-to-date zijn.

Wereldwijd

Word je website wereldwijd bezocht en gebruikt? Wij delen de wereld op in zeven segmenten. Hierdoor kunnen wij het verkeer op je website distribueren over de segmenten. De bestanden en de webserver staan hierdoor dichter bij de klant. Door gebruik te maken van Anycast technologie kunnen wij bezoekers direct laten verbinden met de dichtstbijzijnde server. De voordelen? Lagere latency, hogere bandbreedte en daardoor 80 procent snelheidswinst ten opzichte van je oude situatie.

24 uur per dag technische ondersteuning

Een online winkel die 24 uur per dag inkomsten genereert, dient continu bereikbaar te zijn. WireITup beseft dat als geen ander. Je wilt zeker weten dat je site goed werkt. Onze engineers zijn daarom dag en nacht bereikbaar voor technische ondersteuning. Bij ons geen flauwe SMS als je server niet werkt. Wij maken gebruik van geavanceerde performance monitoring tools om al in te kunnen grijpen nog voordat zich performance problemen voor doen. De meldingen gaan 24x7 direct naar onze engineers die gelijk actie ondernemen. Je hoeft ons dus niet zelf te bellen bij problemen, wij monitoren actief en grijpen direct in!

Fysieke infrastructuur

Ons serverpark bestaat uit betrouwbare server hardware die beschikt over 16 tot zelfs 48 processor cores. Alle servers beschikken over Solid State Technologie (SSD) met RAID10 waardoor harddisk I/O geen bottleneck meer vormt. Dit zorgt voor een snellere werking van E-Commerce en database-intensieve applicaties. Of dit bij je onderneming past, kun je het beste zelf ervaren. Wij bieden je daarom aan om deze dienst in een testomgeving te proberen. Onze engineers helpen je hierbij graag. Heb je interesse bel of mail ons gerust.