Domeinnamen met anycast technologie

Met domeinnamen onderscheiden wij ons door het beheer van de DNS infrastructuur helemaal uit handen te nemen. Met onze jaren ervaring in server migraties, domeinnaam verhuizingen en spamfiltering kunnen wij de instellingen van je domeinnaam optimaliseren. Voor ons is dit dagelijkse kost en hiermee voorkomen we dat snel gemaakte fouten door eindgebruikers zorgen voor verlies van e-mail of uren down time.

De beschikbaarheid van een domeinnaam is cruciaal voor het functioneren van je website. Traditioneel is deze beschikbaarheid afhankelijk van de nameservers die je hosting provider beschikbaar stelt. Wij maken gebruiken van anycast technologie om er voor te zorgen dat je domeinnaam wereldwijd beschikbaar is. Het opzoeken van je domeinnaam gaat via de netwerk routering naar de dichtstbijzijnde server. Dit verhoogt de capaciteit en beschikbaarheid. Ook zal de laadtijd van je website afnemen voor internationale bezoekers omdat de domeinnaam veel sneller gevonden kan worden.

Door diensten als anycast DNS te combineren met een Content Delivery Network kunnen wij je website aanzienlijk versnellen voor internationale bezoekers. Ook kunnen wij op DNS niveau al je bezoekersverkeer verdelen over geografische gespreide servers. Hiermee kan de belasting gecontroleerd verspreid worden en bij problemen met een server kan het verkeer automatisch verwezen worden naar een andere server. Met anycast domeinnamen beschik je over maximale uptime en de hoogst haalbare snelheid voor een optimale bezoekerservaring.